Warning: Undefined variable $output in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/themes/aalosemarketing/functions/template-functions.php on line 520 Print

Vores kunder

Referencer:

Det er så nemt, at sige at vi er verdensmestre. Hvad nu hvis vores kunder siger det – er du så overbevist ?

Stærk, solid og ikke mindst kontinuerlig pipeline! Det er kodeordene for os – Aaløse Marketing er vores extended ’familie’. De leverer uden sammenligning i branchen et top-of-the-line produkt fra start til slut. Hele teamet er top professionelt som man trygt lader håndtere virksomhedens database. Kun de bedste anbefalinger herfra!

Camilla Winther-Poulsen – Senior Channel Marketing Manager Basware A/S

 

Vi har mærket forskellen på ”almindelig” og Aaløse marketing. Et dejligt engagement i opstartsfasen, en høj hitrate på mødebookning, rigtig gode noter fra den indledende dialog som vi kunne bygge videre på og sidst men ikke mindst gode og relevante møder. Vi giver Aaløse Marketing vores bedste anbefaling som vores forlængede salgsled i toppen af ”salgstragten”.

Tue Sørensen – Salgsdirektør Lector A/S

 

Samarbejdet med Aaløse Marketing har fungeret utroligt god og professionelt. Vi har oplevet samarbejdet som en integreret del af vor virksomhed med forståelse af vor kultur og forretningsmodel.

Aaløse Marketing arbejder meget struktureret og overholder indgåede aftaler, med løbende status på hvor vi er i processen med opfølgning og status og historik på hver enkelt mødebooking, som vi havde indgået dem selv. Så det har været meget enkelt for os at gå videre i kundeprocessen. Samarbejdet har også givet os nye kunder, hvilket det i sidst ende handler om og ikke mindst emner til vor pipeline som vi kan arbejde videre med.

Kim Malon – Sales & Marketing Manager Sodexo A/S

 

Som leverandører af gardiner og solafskærmning primært til det professionelle marked, er det afgørende, at vi konstant er på forkant med kunderne og særligt på kommende projekter, hvor vores produkter, naturligt kommer til sidst i processen. En anden udfordring er at vores kunder ikke har ikke et løbende behov for vores produkter, det er derfor vigtigt for os, løbende, at have kontakt med så mange potentielle kunder, som muligt, således at kunden husker os, når behovet for gardiner & solafskærmning er tilstede.

Da vores organisation er lille og vores daglige ressourcer, primært går til konkrete igangværende projekter og opgaver, valgte vi for ca. 2 år siden at starte et samarbejde med Aaløse Marketing.

Vi havde dialog med flere telemarketingbureauer, men der var ingen tvivl om, at Aaløse Marketing hurtigt skilte sig ud fra konkurrenterne, de er seriøse og professionelle hele vejen igennem og har fra dag 1 løst opgaven til vores store tilfredshed og med målbare tilfredsstillende resultater.

Vi har løbende dialog med Aaløse Marketing, som betyder, at vi hele tiden, lytter til hinanden og efterfølgende justerer vores tilgang til kunderne. Vi har kun positive oplevelser og kan mærke, at vores kunder er fuldt ud tilfredse, med den service, de har modtaget hos Aaløse Marketing.

Vi kan derfor kun anbefale Aaløse Marketing, hvis største force er, at de er sympatiske og lyttende, men også meget effektive i den senere eksekvering, af den aftalte plan.

Morten Løvenskjold – Direktør Arkitex A/S

 

Jeg har flere gange benyttet Aaløse Marketing, til at booke møder til vores travle sælgere. Aaløse formår at leve sig ind i den aktuelle situation, og fremstår som en del af virksomheden, når de på en engageret og værdiskabende måde, booker møder af høj kvalitet.

Mike Martinussen – Salgs- & marketingchef Post Danmark – eKommunikation

 

Vores samarbejde med Aaløse har kørt upåklageligt i snart 2 år.

De sætter sig ind i tingene og kender i dag Netteam så godt, at jeg er sikker på at kunderne tror det er en Netteam medarbejdere de har talt med.

De har formået at booke møder med rigtig mange interessante firmaer, hvor vi selv har prøvet at komme igennem, der har de en evne til at holde fast indtil mødet er på plads.

Alt i alt er det et rigtig godt samarbejde vi har fået bygget op.

Peter Durup – Direktør Netteam A/S

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentar eller vil du i kontakt med os? Skriv til os her:
logo

Københavnsvej 9
4000 Roskilde
Tlf. 4676 2600

CVR: 29631794
Email: thomas@aalosemarketing.dk
www.aalosemarketing.dk

 

Easysoftonic