Warning: Undefined variable $output in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/themes/aalosemarketing/functions/template-functions.php on line 520 Print

Referencer:

Det er så nemt, at sige at vi er verdensmestre.
Hvad nu hvis vores kunder siger det – er du så overbevist ?

 

 

Telemarketing branchen er broget, og jeg har oplevet lidt af hvert, men her skiller Aaløse Marketing sig markant ud som en aktør med høj faglighed og etik.

Vi oplever Aaløse Marketing som en topseriøs samarbejdspartner, der besidder stor fleksibilitet og vilje til at pleje samarbejdet.

Når Aaløse Marketing ringer ud i vores navn, er jeg helt tryg, da jeg ved at vores værdier bliver formidlet 100% videre.
Det er hævet over enhver tvivl, at Aaløse Marketings evne til at afdække kundernes vilje til vækst, har haft en stor positiv effekt på vores kundeportefølje, da de kunder vi har fået gennem mødebooking performer flot på de parametre, vi som Erhvervshus bliver målt på.

Jeg kan klart anbefale Aaløse Marketing til andre.

John Weait Larsen,  Forretningsudvikler & Salgsansvarlig

 

team3service

Aaløse Marketing er en vigtig nøgle i vores virksomhed.

Deres professionelle tilgang til arbejdet – med et personligt touch – giver yderst velforberedte møder med god kontakt.
Lydhørhed og forståelse for vores værdier har gjort dem i stand til at blive ”i ét” med os.

Samarbejdet med Aaløse Marketing hjælper os sikkert igennem processen: kontakt – opfølgning – kunde. De har formået at styrke vores salgsarbejde på en sådan måde, at vi stabilt kan øge kundekredsen, kendskabet til os udadtil og holde fast i nye potentielle bekendtskaber.
Aaløse Marketing er et værdifuld bekendtskab og kan i største grad anbefales.

Dorthe H. Fabricius, Direktør

 


arkitex-logo

Arkitex A/S

Som leverandører af gardiner og solafskærmning primært til det professionelle marked, er det afgørende, at vi konstant er på forkant med kunderne og særligt på kommende projekter, hvor vores produkter, naturligt kommer til sidst i processen. En anden udfordring er at vores kunder ikke har et løbende behov for vores produkter, det er derfor vigtigt for os, løbende, at have kontakt med så mange potentielle kunder, som muligt, således at kunden husker os.

Da vores organisation er lille og vores daglige ressourcer, primært går til konkrete igangværende projekter og opgaver, valgte vi for ca. 2 år siden at starte et samarbejde med Aaløse Marketing.

Vi havde dialog med flere telemarketingbureauer, men der var ingen tvivl om, at Aaløse Marketing hurtigt skilte sig ud fra konkurrenterne. De er seriøse og professionelle hele vejen igennem og har fra dag 1 løst opgaven til vores store tilfredshed og med målbare succesfulde resultater.

Vi har løbende dialog med Aaløse Marketing, som betyder, at vi hele tiden, lytter til hinanden og efterfølgende justerer vores tilgang til kunderne. Vi har kun positive oplevelser og kan mærke, at vores kunder er fuldt ud tilfredse, med den service, de har modtaget hos Aaløse Marketing.

Vi kan derfor kun anbefale Aaløse Marketing, hvis største force er, at de er sympatiske og lyttende, men også meget effektive i den senere eksekvering, af den aftalte plan.

Morten Løvenskjold – Direktør Arkitex A/S

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentar eller vil du i kontakt med os? Skriv til os her:
logo

Københavnsvej 9
4000 Roskilde
Tlf. 4676 2600

CVR: 29631794
Email: thomas@aalosemarketing.dk
www.aalosemarketing.dk

 

Easysoftonic