Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Om Aaløse Marketing - Aalose MarketingAalose Marketing Warning: Undefined variable $output in /customers/4/2/2/aalosemarketing.dk/httpd.www/wp-content/themes/aalosemarketing/functions/template-functions.php on line 520 Print

Om Aaløse Marketing

Aaløse Marketing vil intet mindre end at være verdensmestre i telemarketing målt på vores evne til at skabe udbytte for vores kunder.
Det er store ord, men ikke desto mindre den målsætning, som vi har sat os for forretningen. Derfor har vi også valgt at opkalde virksomheden efter vores administrerende direktør og grundlægger, Thomas Aaløse. Vi gemmer os ikke bag et ”kunstigt” navn, som vi kan flygte fra, hvis vi ikke leverer gode møder. Thomas har siden 1996 skabt drevet egen telemarketingvirksomhed.

Læs om Thomas Aaløses karriere her »

Vi står på mål for vores resultater opringning efter opringning, dag efter dag og møde efter møde. Og vi måler vores indsats på den eneste måde, der giver mening. Nemlig ved at spørge vores kunder, om de er tilfredse og hvad de får ud af samarbejdet med os. Vi skal gerne trylle de 100 kr. du giver os, om til min. 1000 kr. 

Her kan du læse, hvad de mener om Aaløse Marketing »

Viden, erfaring og troværdighed gør forskellen

Thomas har altid ment, at viden, erfaring og troværdighed er tre centrale komponenter i at bygge stærke salgsrelationer. Derfor er Aaløse Marketing dybt fokuseret på hele tiden at udvikle vores egen værktøjskasse, så vi professionelt og succesfuldt kan repræsentere dig som kunde. Vi er alle uddannet inden for kognitiv psykologi, adfærdspsykolog , salg og kommunikation, og vi sørger hele tiden for at lægge ovenpå vores viden og erfaring. Så vi forstår os bedst muligt på de mennesker, som vi kommunikerer med hver dag på vegne af dig.

Du finder ingen speedsnakkende “sælger typer” hos os. Vores relationsopbygning er baseret på troværdighed, gensidig respekt, sympati og viljen til at skabe reel værdi for alle parter i salgsprocessen. Derfor sætter vi barren højt og går efter “verdensmesterskabet i telemarketing”.

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentar eller vil du i kontakt med os? Skriv til os her:
logo

Københavnsvej 9
4000 Roskilde
Tlf. 4676 2600

CVR: 29631794
Email: thomas@aalosemarketing.dk
www.aalosemarketing.dk

 

Easysoftonic