Print

1. Vi booker møder i verdensklasse

Aaløse Marketing skaber nye, attraktive forretnings muligheder for din virksomhed. Vi etablerer møder mellem dig og dine fremtidige kunder. Møder med beslutningstagere som har interessen – og behovet for – dig og din virksomheds produkter og services.
Det siger vores kunder » 

 

2. Hvordan gør vi det?

At booke de rigtige møder er både et håndværk og en videnskab. Som kunde hos os forventer du møder med mennesker, som har behovet for – og ikke mindst interessen i –  at handle med dig og din virksomhed. Sådan nogle møder kræver mange komponenter: Erfaring, research, datahåndtering, markedsindsigt og ikke mindst stor psykologisk indsigt og kommunikationsevner i verdensklasse. Det leverer Aaløse Marketing. Vores medarbejdere er professionelle, modne, veluddannede og ikke mindst sympatiske mennesker, som forstår at tale med de mulige kunder og identificere deres behov. Så du møder din fremtidige kunde med de bedste forudsætninger for at skabe forretning.
Det siger vores kunder » 

 

3. Vi sætter turbo på din salgsproces

Vi har den psykologiske indsigt, erfaringen og kommunikationsevnerne til hurtigt at skabe de attraktive leads, der er nødvendige for din virksomheds trivsel og vækst. Vi gør det i tæt samarbejde med dig. For ingen sælger din virksomhed så godt som du. Når først mødet er på plads i kalenderen. Indtil da har du og vi snakket om dine behov, dit marked og dine kunder. Så vi kan repræsentere dig i mødebookningen. Kodeordene i vores arbejde er respekt, forståelse og tilbud, der har værdi. Så slipper du for useriøse aftaler.  Og dine fremtidige kunder siger kun ja til møder, fordi de kan se fordelene i at møde dig.
Det siger vores kunder » 

 

 

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentar eller vil du i kontakt med os? Skriv til os her:
logo

Københavnsvej 9
4000 Roskilde
Tlf. 4676 2600

CVR: 29631794
Email: thomas@aalosemarketing.dk
www.aalosemarketing.dk

 

Easysoftonic