Print

Referencer:

Det er så nemt, at sige at vi er verdensmestre.
Hvad nu hvis vores kunder siger det – er du så overbevist ?

 

postnord-logo
PostNord Scanning A/S

Aaløse Marketing er tredje ben i vores salgsorganisation.

Vi har udviklet et fantastisk samarbejde siden 2010, hvor sammensmeltningen af opgaver giver stor værdi og mulighed for fuld fokusering på vores kernekompetencer. Aaløse Marketing kender os og vores kunder, vores løsninger og vores visioner og formår at formulere dette i dialogen, så hitraten på attraktive møder er i top.

Samarbejdet er udviklet til også at omfatte den tilbagevendende pleje af leads, der ellers kan “forsvinde” under horisonten. Hos os vedligeholder Aaløse Marketing de leads der skal genopfriskes, så vi hele tiden sikrer, at vores kundebase fastholder værdien.

Ved siden af, at være rigtigt dygtige til deres arbejde, udmærker Aaløse Marketing sig ved at være nemme at samarbejde med, at være proaktive i deres adfærd og ved at iklæde sig “vores behov” og tænke tanker på vores vegne.

Det er fuld værdi for pengene og vi kan kun give den bedste anbefaling til Aaløse Marketing.

Jens Christian Hauerbach, Salgsdirektør, Data Scanning  A/S

 

Vi har mange års erfaring fra mange mødebooker-bureauer. Men det er især en fornøjelse at arbejde sammen med Aaløse Marketing, der booker newbizzmøder inden for PR og kommunikation for os. Vi har hele tiden følelsen af, at Aaløse tager opgaven særdeles seriøst: Fra den grundige forberedelsesfase, hvor alle fra Aaløse blev klædt på til at varetage opgaven, til effektiviteten med at booke relevante møder, til de udførlige briefs forud for møderne til pågældende virksomheders oplevelse af mødebookingen. Vi har fuld tillid til, at Aaløse repræsenterer os på bedste vis og kan i høj grad anbefale Aaløse som mødebookere.

Bo Falsig – Partner / CEO

 

team3service

Aaløse Marketing er en vigtig nøgle i vores virksomhed.

Deres professionelle tilgang til arbejdet – med et personligt touch – giver yderst velforberedte møder med god kontakt.
Lydhørhed og forståelse for vores værdier har gjort dem i stand til at blive ”i ét” med os.

Samarbejdet med Aaløse Marketing hjælper os sikkert igennem processen: kontakt – opfølgning – kunde. De har formået at styrke vores salgsarbejde på en sådan måde, at vi stabilt kan øge kundekredsen, kendskabet til os udadtil og holde fast i nye potentielle bekendtskaber.
Aaløse Marketing er et værdifuld bekendtskab og kan i største grad anbefales.

Dorthe H. Fabricius, Direktør

 

 

sodexo-logo
Sodexo A/S

Samarbejdet med Aaløse Marketing har fungeret utroligt godt og professionelt. Vi har oplevet samarbejdet som en integreret del af vor virksomhed med forståelse af vor kultur og forretningsmodel.

Aaløse Marketing arbejder meget struktureret og overholder indgåede aftaler, med løbende status på hvor vi er i processen med opfølgning og status og historik på hver enkelt mødebooking – som om vi selv havde indgået dem. Så det har været meget enkelt for os at gå videre i kundeprocessen. Samarbejdet har også givet os nye kunder, hvilket det i sidste ende handler om og ikke mindst emner til vor pipeline som vi kan arbejde videre med.

Kim Malon – Sales & Marketing Manager Sodexo A/S

 

arkitex-logo
Arkitex A/S

Som leverandører af gardiner og solafskærmning primært til det professionelle marked, er det afgørende, at vi konstant er på forkant med kunderne og særligt på kommende projekter, hvor vores produkter, naturligt kommer til sidst i processen. En anden udfordring er at vores kunder ikke har et løbende behov for vores produkter, det er derfor vigtigt for os, løbende, at have kontakt med så mange potentielle kunder, som muligt, således at kunden husker os.

Da vores organisation er lille og vores daglige ressourcer, primært går til konkrete igangværende projekter og opgaver, valgte vi for ca. 2 år siden at starte et samarbejde med Aaløse Marketing.

Vi havde dialog med flere telemarketingbureauer, men der var ingen tvivl om, at Aaløse Marketing hurtigt skilte sig ud fra konkurrenterne. De er seriøse og professionelle hele vejen igennem og har fra dag 1 løst opgaven til vores store tilfredshed og med målbare succesfulde resultater.

Vi har løbende dialog med Aaløse Marketing, som betyder, at vi hele tiden, lytter til hinanden og efterfølgende justerer vores tilgang til kunderne. Vi har kun positive oplevelser og kan mærke, at vores kunder er fuldt ud tilfredse, med den service, de har modtaget hos Aaløse Marketing.

Vi kan derfor kun anbefale Aaløse Marketing, hvis største force er, at de er sympatiske og lyttende, men også meget effektive i den senere eksekvering, af den aftalte plan.

Morten Løvenskjold – Direktør Arkitex A/S

 

lector-logo

Vi har mærket forskellen på ”almindelig” telemarketing og Aaløse Marketing. Et dejligt engagement i opstartsfasen, en høj hitrate på mødebookning, rigtig gode noter fra den indledende dialog, som vi kan bygge videre på. Sidst, men ikke mindst gode og relevante møder. Vi giver Aaløse Marketing vores bedste anbefaling som vores forlængede salgsled i toppen af ”salgstragten”.

Tue Sørensen – Salgsdirektør Lector A/S

 

 

netteam-logo

Vores samarbejde med Aaløse Marketing har kørt upåklageligt i snart 2 år.

De sætter sig ind i tingene og kender i dag Netteam så godt, at jeg er sikker på at kunderne tror det er en Netteam medarbejdere de har talt med.

De har formået at booke møder med rigtig mange interessante firmaer, hvor vi selv – uden held – har prøvet at komme igennem. Aaløse har en evne til at holde fast indtil mødet er på plads.

Alt i alt er det et rigtig godt samarbejde vi har fået bygget op.

Peter Durup – Direktør Netteam A/S

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentar eller vil du i kontakt med os? Skriv til os her:




logo

Vinkelvej 3, 1
4000 Roskilde
Tlf. 4676 2600

CVR: 29631794
Email: thomas@aalosemarketing.dk
www.aalosemarketing.dk

 

Website by RASTHOF